Discover

Ne-am aflat și continuăm să ne aflăm cu toții într-o stare pe care nici am fi putut să ne-o imaginăm vreodată și care ne-a luat prin surprindere totală. Nici unul dintre noi nu s-ar fi gândit că vom petrece 2 luni în casă, fără posibilitatea de a sluji, a merge la muncă, a ne întâlni cu cei dragi.

Și noi, la ELS am trecut prin aceleași schimbări și nevoia de ajustare. Am anulat proiecte, grupuri de studiu, construcții de casă. Și am nevoiți să ne adaptăm la noul context. Astfel a început cursul Disover – un curs de studiu Biblic, care în mod normal se întâmpla la sediul fundației, de data aceasta a avut loc online. Ne-am bucurat să avem 30 de tineri dornici să studieze alături de noi, din România, Franța, Italia, Cipru. Am predat metoda inductivă, iar apoi, pe perioada lunii Aprilie am studiat împreună cartea Coloseni.

A fost o mare binecuvântare să ne uităm în cuvânt și să ne umplem mintea cu ce spune Biblia, într-un context în care totul în jurul nostru era înconjurat de incertitudine și teamă.

O continuare a acestui curs este un grup de studiu Biblic, care vor studia împreună cartea Tit!