Grupuri de casă Mera


În anul 2019 Dumnezeu ne-a condus înspre a investi mai mult în oamenii din localitatea Mera. Până atunci mergeam la ei în mod sporadic, îi vizitam în casele lor, dar am simțit că este timpul pentru mai mult. Așa am început primul grup de casă, o dată pe săptămână. La început veneau oameni din mai multe zone ale satului, dar mai apoi am observat ca grupul crește și unii care locuiau mai departe veneau mai rar, mai ales în perioada de iarnă. În vara anul 2019 am decis că este mult mai eficient pentru noi și mai benefic pentru cei din Mera dacă avem două grupuri. Așa am început să ne întâlnim în doua zone ale satului și de atunci am văzut o creștere semnificatică în numărul celor care vin la grup, dar și în profunzime. Dumnezeu lucrează în aceste grupuri și mai multe persoane l-au primit pe Isus în viața lor. La finalul anul 3 persoane din grupul nosrtu au primit botezul în apă în biserica baptistă din Mera.
O întâlnire în cadrum grupul, în care ne bucurăm împreună în părtășie.

Grupul Dorca


Image

A luat ființă din dorința de a ajuta femeile și mamele din Mera să învețe să lucreze pentru ele și familia lor mai întâi, dar și să își câștige existența pe viitor. Ne întâlnim în mod regulat, o dată pe săptămână, timp în care învățăm să croșetăm, dar pe langă aceasta avem și un timp de învățătură pentru ele și mai apoi discuții pe un anume subiect. Este un timp special, pe care îl așteaptă cu nerăbdare și în care simțim că putem investi într-un mod mai porfund în viața lor.

Grup BBQ&Friendship

Un grup care vine în întâmpinarea tinerilor din alte țări care locuiesc în Cluj. Ne întâlnim săptămânal, mâncăm împreună, avem activități, subiecte de discuție și jocuri. Ne bucurăm că îi putem ajuta pe acesti tineri să se adapteze la cultura din România, sa îți facă prieteni noi cu valori creștine ți să cunoască dragostea lui Dumnezeu. Pana acum am avut tineri din Kenya, Italia, Ungaria, Palestina, Anglia, India, Macedonia, Nigeria, Rwanda.
BBQ&Friendship e locul unde vrem să te simți “acasă”, chiar daca esti departe de casă.